Den norske Celtic-manageren er under stort press etter å ha røket ut av ligacupen for Ross County og tapt toppkampen i skotsk eliteserie mot Aberdeen. Derfor var seier mot nivå fem-laget East Kilbride en nødvendighet for ikke å miste jobben.

Det klarte laget da Celtic komfortabelt avanserte med 2-0 etter mål av Griffiths og Kazim-Richards.

Førstnevnte satte inn en retur etter en corner i det 21. minutt, før samme mann prøvde seg på et brassespark fem minutter etter pause. Brassesparket ble reddet, men nysigneringen Kazim-Richards var på plass og pirket ballen over linjen til 2-0. — Vi hadde en del nye spillere og noen nye forbindelser i laget. Vi kunne ha spilt bedre og skapt mer, men vi er videre, og det er det viktigste. Normalt ville vi vunnet med større sifre, men ingen vil bry seg om det om vi vinner cupen, sa Deila ifølge klubbens Twitter-konto.

— Det ville vært ille å tape i dag. Det var avgjørende å vinne, men jeg følte meg komfortabel hele kampen. (©NTB)