Siddisene har begynt sesongen sterkt på bortebane med 2-0— og 1-0-seier over Vålerenga og Start. På et gress har det kladdet med 0-0 mot Sarpsborg og 0-1 for Odd.

Aalesund, som kun sto med seier mot Stabæk i serieåpningen, var ute etter revansje mot gjestene fra Stavanger. I 2015 vant Viking 4-0 i Ålesund og 4-1 på hjemmebane.

Det er likevel Riises oppførsel etter kampen den trolig kommer til å huske for. Veteranen freste mot dommertrioen, men lillebror Riise sendte storebror i garderoben. På vei i dusjen sendte den tidligere landslagsspilleren noen saftige gloser om Døvle til kameraet og sparket i veggen.

— Fotball er lidenskap. Det var det vi begynte med da vi var barn og har stått opp klokken seks for morgentrening. Det betyr noe, det gjør vondt å tape og da er det ofte litt frustrasjon som skal ut, og det kom på TV-bildene, sa AaFK-trener Trond Fredriksen.

— Han var utrolig frustrert på dommeren, og jeg var redd for at han ville få gult kort. Da måtte lillebror være storebror og dytte bort sutrekoppen, sa Bjørn Helge Riise. (©NTB)