— Min klient har forklart seg i går og i dag. Han har erkjent at han har begått drapet. Jeg vil ikke kommentere noe utover det, sier hans forsvarer, advokat Unni Fries, til NRK lørdag kveld. Hun sier til VG at mannen samtykker til fengsling og ikke ønsker å møte i retten.

Det 35 år gamle drapsofferet ble funnet ved en boligblokk i drabantbyen Ammerud i Groruddalen fredag morgen. To menn ble pågrepet da politiet kom til stedet.

Hittil er fire menn og en kvinne, alle i 20-årene, pågrepet i saken. En av mennene ble løslatt lørdag kveld. De øvrige er foreløpig siktet for drap eller medvirkning til drap.

Advokat Benedict de Vibe, som forsvarer en av de to som først ble pågrepet, sier til NTB at hans klient har forklart at drapet skjedde i en leilighet. Mannen har sagt at han var til stede på dette tidspunktet, men at han ikke deltok i drapshandlingen.

— Han har vært med på å frakte bort en koffert, men han erkjenner ikke at han har deltatt i selve drapet, ei heller i parteringen, sier de Vibe. Ifølge advokaten opplyste hans klient til politiet lørdag hvem som var til stede i leiligheten og hvem som skal ha utført drapet. (©NTB)