Det rapporteres at rødtoppen, kjent som den noe tilknappede og nevrotiske Bree van de Kamp i den amerikanske TV-serien «Frustrerte fruer», skal bli mor.Cross sjekket opp ektemannen Tom Mahoney i en blomsterbutikk. Hun smilte til Mahoney og spurte betjeningen om telefonnummeret hans da han forsvant ut døren.

Hun ville på ingen måte at han skulle forsvinne ut av hennes liv. Til alt hell var Mahoney både uten giftering og andre bindinger, og da det viste seg at han gjengjeldte begeistringen, giftet de seg. I juni sto Marcia Cross brud med motspillerne fra «Frustrerte fruer» blant gjestene.

Familieforøkelsen ventes å skje i april, og nyheten er bekreftet av Marcia Cross sin talskvinne, Heidi Slan.

Samtidig gleder norske fans av serien seg til nye episoder med «Frustrerte fruer» til høsten, og skal vi tro de siste ryktene kommer det til å gå heftig for seg for Bree van de Kamp.

Amerikanske ABC er rasende for at hete scener mellom Marcia Cross og motspiller Kyle Maclachlan (kjent fra blant annet «Twin Peaks» og «Sex og singelliv») har lekket ut på nettet. Scenen og forholdet har vært ment å være en stor hemmelighet fra TV-selskapets side, og nå letes det desperat etter kilden til lekkasjen. (©NTB)