En kilde sier til Us Weekly at Anderson (39) ikke var så langt på vei i svangerskapet, og at hun vil fortsette forsøket på å få barn med Kid Rock (35).— Hun ønsker seg virkelig et barn til, og med Kid Rock, sier kilden.

Pamela Anderson har fra før av sønnene Brandon Thomas (10) og Dylan Jagger (8) med tidligere ektemann Tommy Lee. De mistet også et ufødt barn før eldstesønnen, da holdt Pamela på med innspillingen av «Barb Wire».

Andersons talsmann Tracy Nguyen ber om at Pamelas privatliv blir respektert nå. Kilden bekrefter til Us Weekly at hun ikke dro på sykehuset, men fikk en lege til å komme for å undersøke seg. Bladet skriver at stress og en hard timeplan regnes som årsak til at svangerskapet gikk galt.

Den gamle Baywatch-baben er for tiden i Vancouver der hun spiller inn «Blonde and Blonder», en innspilling som har budt på flere skjær i sjøen - blant annet ble en eldre dame i rullestol skadd da Pamelas medspiller i filmen, Denise Richards, kastet to bærbare datamaskiner tilhørende innpåslitne paparazzifotografer utfor en balkongkant. (©NTB)