Rett etter klokka 22.00 søndag har Seafront sanket 46prosent av stemmene, mot GE Healthcares 54 prosent. På det meste hadde GEnærmere 67 prosent av stemmene, mot Seafronts 33, men i løpet av søndagen haraltså Seafront mobilisert, og styrkeforholdet har endret seg.

Godt over 1300 stemmer er avgitt i konkurransen hittil.

Stemmegivningen avsluttes imidlertid ikke før klokka 08.00 mandag morgen, og forspranget Seafront må ta igjen er mindre enn flere andre aktører har hentet inn tidligere i konkurransen.

Mobiliserer

Semifinalen startet lørdag morgen klokka 08.00, og bedriftene mobiliserer igjen for å få inn nok sms-stemmer til å avansere i konkurransen. Nå har de fått to minutter hver til å by på seg selv gjennom selvlagde filmer.

GE Healthcare sin video kan du se her.

Seafront Group sin video kan du se her.

Etter å ha kommet seg helskinnet gjennom kvartfinaler mot henholdsvis Frigstad Offshore og National Oilwell Varco, må ansatte, samarbeidspartnere og lokalsamfunn igjen finne fram telefonen, og gi sin stemme til bedriften de ønsker å se i finalen.

Hvem som går videre vet vi først mandag klokka 08.00, når stemmegivningen avsluttes. Hittil er det avgitt omkring 8500 stemmer i Årets Sørlandsbedrift 2013, og det er grunn til å tro at engasjementet ikke blir mindre nå som finalen er bare ett steg unna.

I fredagens avis slo de ansatte i GE Healthcare fast at det skulle mobiliseres kraftig gjennom helga, og hos Seafront Group planlegges også en storoffensiv.

Vinneren av denne semifinalen møter enten Hasla eller Strømmestiftelsen i finalen. Denne semifinalen avvikles fra onsdag til fredag neste uke.

Slik stemmer du

Vil du stemme på Seafront Group, må du skrive "BEDRIFT B" og sende denne i en sms til 03811. Husk mellomrom mellom BEDRIFT og bokstaven. Vanlige mobiltakster gjelder, og bare en stemme per telefon registreres.

Vil du stemme på GE Healthcare, må du skrive "BEDRIFT C" og sende denne i en sms til 03811. Husk mellomrom mellom BEDRIFT og bokstaven. Vanlige mobiltakster gjelder, og bare en stemme per telefon registreres.

Stemmer registreres fra lørdag 26. oktober kl. 08.00 til mandag 28. oktober kl. 08.00.