KRISTIANSAND: I kveld har "Jakten på kjærligheten" premiere på TV 2. Seks bønder presenterte seg for potensielle friere før sommeren, deriblant melkebonden Terje Birkeland fra Evje. I kveld skal det avgjøres om sørlendingen er en av de fire bøndene som har fått flest frierbrev, og dermed blir med videre i høstens serie.

— Uansett om jeg går videre eller ikke er målet å finne drømmedama, sa Birkeland til Fædrelandsvennen tidligere i sommer.

Skal du følge med i "Jakten på kjærligheten" i høst? Si din mening om serien nederst i saken!

Det er tydelig at innbyggerne i Evje har fått med seg at en av bygdas bønder kan bli tv-kjendis utover høsten, for den single bonden blir stadig stoppet med spørsmål om hvordan det går med kjærlighetsjakten.

- Årets bønder er noen kupp

MELKEBONDE: Terje Birkeland fra Evje er Sørlandets representant i "Jakten på kjærligheten". Her sammen med programleder Marthe Sveberg. Foto: Espen Solli/TV 2

Birkeland er sammen med Birte Larsen, Thor Gunnar Tangen, Øyvind Thune, Ane Furusæter og Lars Tomas Kapelrud de seks bøndene som jakter på en livspartner i årets serie. Programleder Marthe Sveberg er spent før kveldens premiere, og gleder seg til å kunne fortelle hvor mange brev de ulike bøndene har fått.— Jeg synes vi har seks bønder som er forskjellige typer, så det er litt for en hver smak. Årets bønder er noen kupp, og det er rart at de ikke er tatt før. Men det er godt for oss da, sier Sveberg til Fædrelandsvennen.

- Tendenser til gode "matcher"

Programlederen var tidligere i sommer rundt hos bøndene for å overlevere brevene. Og selv om hun holder på hemmeligheten om hvilke bønder som går videre til kveldens program, så avslører hun litt om hvordan høstenskjærlighetsjakt blir for tv-seerne.— Vi har kommet et stykke på vei. De fire som har gått videre har møtt frierne, og vi ser tendenser til gode "matcher". Jeg er optimistisk på årets sesong, sier Sveberg.

Skal du følge med i "Jakten på kjærligheten" i høst? Si din mening om serien under her!