Med elleve kamper igjen å spille har Juve seks poengs forsprang til ligatoer Napoli. Fredag var vertene nærmest seier og kunne tatt innpå serielederen, men det var Juventus som hadde startet oppgjøret best.

Andrea Pirlo plukket opp ballen fra en corner i det 10. minuttet og slo inn i feltet. Der ventet Giorgio Chiellini, som kontant stanget inn 1-0 fra bakerste stolpe.

Napoli skapte også flere gode muligheter, men var litt heldige da Gökhan Inler utlignet like før pause. Sveitserens langskudd traff hodet til Juventus-stopper Leonardo Bonucci, som med stussen fintet ut keeper Gianluigi Buffon.

Annen omgang ble et taktisk spill der lagene, i frykt for å miste poeng, var forsiktige med å sende mange mann i angrep. Uansett skapte Napoli de beste sjansene, men klarte ikke å omsette dem i et seiersmål.

Hjemmelaget unngikk tap for tiende kamp på rad, men fire strake uavgjorte har gjort luken til Juventus vanskelig å tette. (©NTB)