STAVANGER: Det bekrefter Viking fotballklubb på en pressekonferanse nå klokken 13.00, skriver Aftenbladet.

Dette er den første Robbie Williams-turneen på seks år.

— vi er veldig glad for å nå kunne bringe han tilbake til Norge. Denne gangen går turen til Stavanger, og flotte Viking Stadion, som eneste konsert i Norge, sier Peer Osmundsvaag i bookingselskapet Atomic AS.

Robbie Williams er rangert som en av verdens bestselgende artister noen sinne, med over 70 millioner album. Han har også fått med seg en Guinness verdensrekord da han under sin forrige turne solgte 1.6 millioner billetter på en enkelt dag.

LES OGSÅKommer Robbie Williams hit?Viking har kalt inn til pressekonferanse klokken 13.- Robbie Williams er absolutt en av vår tids største entertainere. Han har en utrolig scenepersonlighet som virkelig fanger publikum og han er en stor opplevelse å se live, sier Osmundsvaag.

Etter en liten pause er Williams ute med sitt nye album «Take The Crown» og hitsingelen «Candy». Han spilte nylig tre konserter i Londons O2-arena, og billettene solgt ut på rekordtid.

— Tilbakemeldingene har vært over all forventning. Det er ingen tvil om at kongen har tatt kronen tilbake, sier Osmundsvaag.

— Dette er uten tvil noe av det største som har skjedd Stavanger på lenge, og Viking Stadion vil koke over når Robbie Williams entrer scenen i august. Jeg ser frem til en fantastisk konsert, og en opplevelse vi sjelden har sett maken til, sier lokal medarrangør Øyvind Ekeland.

Han legger til at han gleder seg veldig til å høre alle de store hitsene, men spesielt «Come Undone» som stavangergutten Per Kristian Ottestad har vært med på å skrive.