Ylvis-brødrene gjester The Ellen DeGeneres Show

Burbank/Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Med revekostyme i bagasjen er Bård og Vegard Ylvisåker i Burbank i California for å være med på talkshowet til Ellen DeGeneres, som har flere millioner seere i USA.

Talkshowet spilles inn i Warner Brothers studio i Burbank utenfor Los Angeles torsdag, og programmet sendes i USA fredag ettermiddag.

— Vi gleder oss veldig. Som jeg også tvitret i går morges, er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker i en pressemelding.

Pressetalskvinne for Ellen DeGeneres-show, Melissa Little Padgitt, bekrefter overfor VG at brødrene skal være gjester hos dem på fredag.

Etter at låten «The Fox» ble lagt ut på YouTube tirsdag for to uker siden, har brødrene fått stor oppmerksomhet i inn- og utland. På YouTube hadde musikkvideoen torsdag hatt 36,3 millioner visninger.

— Det er utrolig gøy å se på oppmerksomheten Ylvis-brødrene har fått i USA. Musikkvideoen er allerede omtalt på NBC, Fox, CNN, ja egentlig over hele fjøla. Vi er utrolig stolt over at Ylvis lager så godt programinnhold at det når så bredt ut i utlandet, sier mediesjef Hanne McBride i TVNorge til NTB. (©NTB)