Etter råd fra sin behandler, ble Britney Spears sist torsdag lagt inn på UCLA medical center for psykiatrisk oppfølging. Hun skal foreløpig være der i 14 dager.

Ble umyndiggjort

Britney Spears fraskilte foreldre har nå tatt et sterkt grep om datterens liv. Faren Jamie Spears fikk før helgen ansvaret for å ta alle beslutninger om Britneys behandling, rettslige saker og økonomi sammen med advokaten Andrew Wallet.

Det ble av retten også bestemt at Britneys manager Osama Lutfi ikke får nærme seg henne. Lutfi har benytte dagene etter dette med å komme med sterke utfall mot Britneys foreldre i media.

Mandag gikk Britneys advokat Adam Streisand (ja, han er i slekt med Barbara S.) til retten med det formål å få omgjort umyndiggjøringen. Nyhetsbyrået Wenn skriver at han ikke vant frem med sin argumentasjon. Dommeren ville ikke omgjøre sin avgjørelse og faren bestemmer fortsatt over sin datter.

Nytt møte om barna

Et nytt rettsmøte er satt til 14. februar. Dagen før vil det legges frem en rettsbestilt rapport som forteller om Britney Spears tilstand og hennes evne til å ta beslutninger på egen hånd. Denne rapporten vil dermed få stor betydning for hva dommeren videre vil gjøre.

Britney Spears var også emnet i en annen rettssal mandag. Denne datoen var nemlig også satt av til et nytt møte i barnefordelingssaken mellom henne og eks-mannen Kevin Federline. Her ble det med en gang bestemt å forskyve saken til 19. februar, skriver Wenn.