Den gravide artisten, og Elvis' datter, Lisa Marie Presley går nå til sak mot en britisk tabloidavis etter den publiserte en artikkel der de påsto at Lisa Marie Presley var overvektig.

Dette falt ikke i god jord hos Presley som ikke var tjukk, men gravid.

Fornærmet

Artikkelen som latterliggjør Presleys nye utseende kom på trykk i Daily Mail og ble senere plukket opp av flere medier verden over. Dermed følte den berømte datteren seg tvunget til å bekrefte at hun venter sitt tredje barn.

Simon Smith, Presleys advokat i Storbritannia sier at Daily Mail hevdet at Lisa Marie Presley hadde en «usunn appetitt» og at hun «vokser som faren».

— Disse kommentarene gjorde at frøken Presley følte seg svært trist og fornærmet, konkluderer Smith.

Hva/hvor mye Presley søker i erstatning, nevner advokaten ingenting om.

- Dø som faren?

Daily Mail ligger under Associated Newspapers og dermed er det AN som får søksmålet rettet mot seg.

Presleys talskvinne, Cindy Guagenti, forklarte også i helgen hvorfor denne saken har gått så inn på 40-åringen som venter barn.

— Artikkelen var som Lisa Marie «skulle dø som faren» og «at hun og moren krangler på grunn av vekta hennes». Det er ikke sant i det hele og det store. Det er bare forferdelig oppspinn.

- Pressen er prærieulver

Da Lisa Marie Presley fortalte at hun var gravid i sin MySpace-blogg fredag, rettet hun samtidig en skarp kritikk mot pressen:

— Etter å ha vært et mål for sladder og grusomme manipulerte bilder i media, må jeg legge kortene på bordet og annonsere at jeg er gravid, skriver hun på bloggen.

I blogginnlegget beskriver hun media som en flokk med prærieulver sirklende rundt sitt bytte, hylende av nytelse.

— Pressen vil forhåpentlig stoppe mobbingen nå som graviditeten er bekreftet, fortsetter hun.

Lisa Marie Presley har fra før to barn i tenårene, mens denne babyen er hennes første med nåværende ektemann Michael Lockwood.