Britney Spears ville ikke overlevere ungene til eksmannen torsdag, og ble til slutt ført til sykehus i ambulanse. Politiet uttalte at hun virket ruset, og Spears mistet retten til å besøke barna. Kevin Federline har nå eneomsorgen for de to guttene inntil et nytt rettsmøte i saken 14. januar. Spears ble innlagt på «kjendissykehuset» Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles. Lørdag ble hun imidlertid utskrevet og søkte straks til mannen hun ifølge kilder betraktet sin eneste venn, paparazzifotografen Adnan Ghalib (35).

De to klarte kunststykket å unnslippe alle paparazzifotografene søndag morgen, og ble tilfeldig observert i Palm Desert, en liten by utenfor Los Angeles. Klokka 10 på morgenen søndag inntok de frokosten sin, og ifølge restaurantens eier var det en blid Spears som satt til bords med venner og nøt en mimosadrink til frokost. (Champagne blandet med appelsinjuice).

— Hun så ut til å være i godt humør og lo og spøkte med de hun var sammen med, sier eieren av Daily Grill til People.

Ifølge svenske Aftonbladet er Adnan Ghalib fortsatt ved Spears' side, nå inne i huset hennes i Los Angeles.

— Hun har låst seg inne med ham og ytterligere tre fotografer, sier en kilde til The Sun.

— Det er urovekkende og ironisk at Britney føler at de eneste som er der for henne, er paparazziene, sier en annen kilde. (©NTB)