ÅRÅSEN: – Jeg synes vel egentlig at det bør komme en avklaring (i neste uke). Det bør det, mest for gruppen sin del og for at klubben ikke står i påvente av ting etter at de gjorde det de gjorde på mandag, sier Flovik.

Mandag fikk Steinar Nilsen sparken i TIL. Bård Flovik har ledet laget de siste dagene, men har kun fått jobben midlertidig.

Men Flovik vil ikke si om han ønsker å få jobben permanent.

– Jeg har ikke lyst å snakke om det nå. Jeg er fornøyd med at vi hadde en stabil prestasjon her. Vi produserte litt sjanser, mens Lillestrøm skapte veldig lite. Slike kamper skal vi hente poeng i etter hvert, sier Flovik, som har trenerkontrakt med TIL ut neste sesong.

– Har du fått et tilbud?

– Nei, det har jeg ikke.

Manglende kvalitet

TIL skapte flest sjanser på Åråsen – men verken Gjermund Åsen, Magnus Andersen eller Zdenek Ondrasek fant veien til nettmaskene. Dermed ble det nok et tap. Denne gang 0-1. – Er dere ikke klinisk nok i de avgjørende øyeblikkene?

– Nei, det er til syvende sist kvalitet i de avgjørende øyeblikkene det skorter på. Det legger vi ikke skjul på, men vi kom til sjanser på bortebane og de skapte nesten ikke noe. Vi dominerte veldig den siste halvtimen veldig, men kom til litt få sjanser. Stabiliteten som jeg etterlyste i prestasjonen er jeg fornøyd med, gjentar Flovik.

Spillerne vil ikke si så mye om trenersituasjonen og viser til at det er styrets avgjørelse, men:

– Jeg har full tillit til Bård. Det har jeg alltid hatt, sier Magnus Andersen.

– Vi jobber fort

Mye tyder på at Flovik får ønsket om en snarlig avklaring oppfylt.

– Status nå er at Bård leder laget inntil videre. Vi har ønsket fokus på Lillestrøm-kampen og kommer tilbake til alt det andre etter det, sa styreleder Helge Kræmer før kampen.

– Kan det ta lang tid før man kunngjør hvem som vil lede laget frem til sesongslutt?

– Vi jobber fort, men tar ting i riktig rekkefølge.

Om sportssjef Svein-Morten Johansen og kapteinsteamets støtte til Flovik, sier Kræmer:

– Vi registrerer innspillene og tilbakemeldingene som er kommet. Vi oppfatter dem positivt, sier Kræmer.