På dagtid trener hun for å bli verdens beste i syvkamp og 400 meter flatt. På kveldstid konkurrerer hun om å bli verdens flotteste kvinne. I mai ble Rachel Christie kåret til Miss London. Dermed deltar hun når Storbritannias vakreste skal utpekes i juli.

London 2012. –Ambisjonen min er å bli en suksessfull kvinne uansett hva jeg velger å gjøre. Målet er å vinne OL-gull, forhåpentligvis får jeg delta i London 2012, sier hun til The Mirror.

Drept.

Inspirasjonen henter hun i en forferdelig hendelse i barndommen. Faren Russel (34) ble knivstukket og drept da hun var åtte år.

–Det går ikke en dag uten at jeg tenker på pappa. Hans bortgang fikk meg til å tenke på hva som er viktig. Sporten har hjulpet meg til å få vekk sinnet over det som skjedde, sier hun.

Siste brite.

Russel var broren til sprinteren Linford Christie. Han er foreløpig den siste brite som har vunnet olympisk gull på 100 meter. Det gjorde han i Barcelona 1992. Nå får familiens talentfulle skjønnhet hjelp av treneren Rod Roddan. Det er samme mann som tok onkelen til verdenstoppen.

Så gjenstår det å se om Rachel oppnår mest suksess på catwalken eller tartandekket.