Østerrikeren har satt nordmannen ut av A-stallen og henvist ham til å trene for seg selv eller sammen med amatørene.

Bakgrunnen er en konflikt mellom de to som bare har vokst seg større, og som kulminerte da Myggen ble sitert på at han ikke tåler trynet på treneren.

Ønsker forsoning

Klubbpresident Karl-Heinz Wildmoser gikk tirsdag ut i lokalavisen med ønske om forsoning.

— Helst ser jeg at Mykland går til Peter Pacult og ber om unnskyldning. Han er en så begavet fotballspiller, og en ny start ville være flott, sa han til Abendzeitung.

Men Pacult knuste håpet etter tirsdagens trening, hvor Mykland løp for seg selv på en bane ved siden av A-lagets treningsfelt.

— Det er ikke aktuelt for meg å samarbeide med Mykland, og agenten hans er jo allerede på aktiv jakt etter en ny klubb, sa Pacult, som går grundig til verks for å få Myggen til å føle seg uvelkommen.

Ifølge Dagbladet er navneskiltet hans i garderoben skrudd ned, og nordmannen får ikke lov til å bruke proffenes dusj.

Mykland blir hjemme

Pacult viste også dybden i sin uvilje mot Mykland da han åpnet for forsoning med Ned Zelic, en annen spiller han har vært i tottene på.

Mens Myggen-beundrer Wildmoser har erklært seg dypt skuffet over australieren, sa Pacult at Zelic vil få en ny sjanse dersom han ber om godt vær.

Troppen reiser til 11 dagers treningsopphold i Roma, men Mykland må bli i München og trene for seg selv. Heller ikke Vidar Riseth blir med på flyet til Italia, men det er på grunn av skade.

Sammen med Marco Kurz skal Riseth få behandling i München noen dager til.

— De slutter seg til oss siden, sa Pacult.