Marbella (Rbnett): Tor Ole Skullerud og Ronny Deila er enige om én ting: At den andre kommer til å lede en mulig seriemester årets Tippeliga.

— Jeg mener Strømsgodset er en helt klar gullkandidat også i 2014. De har mistet noen sentrale spillere, men har også fått noen fine tilvekster. Godset har en sterk tropp og jeg er helt sikker på at de kommer til å være helt oppe i toppen, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Strømsgodset-trener Ronny Deila er like kategorisk i sin vurdering av årets MFK-lag.

Ronny Deila. Foto: Erik Birkeland

— De har en så solid spillerstall at de kommer helt sikkert tilbake i gullkampen i år, det er opplagt. Det er så mye kvalitet i Molde-laget at de uten tvil kommer til å være med helt inn, sier han.Fredag kveld møtte Strømsgodset Spartak Moskva i Marbella. Laget gjorde en vesentlig bedre figur enn i 0-3-tapet mot CSKA Moskva i forrige uke. Etter scoringer av Gustav Wikheim og Øyvind Storflor sto det 2-2 til pause. Til slutt tapte Godset 2-3. — Vi har trent godt her og tok et klart steg fram i denne kampen. Før pause var vi for feige, men det gjorde godt å score to mål mot en sånn motstander. Jeg synes det ser lovende ut, sier Deila.

På tribunen satt Tor Ole Skullerud og resten av Moldes trenerteam. Han syntes Strømsgodset gjorde en god kamp.

— De forsvarte seg bra i store deler av kampen. Etter hvert fant de også rommene framover og scoret to mål. Kampbildet lignet litt på det vi selv opplevde mot CSKA og Lokomotiv. Jeg har et godt inntrykk av Strømsgodset, og synes de så spreke ut i dag. I tillegg vet vi at de har en del spillere i bakhånd som vil komme inn og heve laget, sier Skullerud.

Ronny Deila har ikke selv sett Moldes to kamper i Marbella.

— Jeg har fått rapporter på at de presterte godt i begge kampene. Jeg trenger ikke å se Molde så mye før seriestart, det har vi kontroll på. Jeg vet akkurat hvor gode de kan være, smiler Deila.