Etter at David Moyes fikk sparken som Manchester United-manager, tok Ryan Giggs over manager-rollen på midlertidig basis, foran de fire siste Premier League-kampene.

Nå innrømmer Giggs at han ikke var like komfortabel med alle aspektene ved jobben.

— Da jeg tok jobben, var det mange ting jeg var ganske fornøyd med, men også noen ting der jeg tenkte «jeg er ikke helt klar for dette», sier Giggs til det engelske fotballforbundets offisielle hjemmesider

Neste sesong blir Giggs en del av trenerapparatet til den nye manageren Louis van Gaal.

— Dette året kan jeg fokusere på trenergjerningen og lære fra en som har jobbet på øverste nivået i så mange andre land. Det har vært en bra ting å være med Sir Alez så lenge, men nå får jeg også se hvordan andre folk jobber. Jeg fikk en smak av David Moyes og nå Louis van Gaal, sier Giggs.

- Spilte ikke på trening

Giggs har nå lagt opp som spiller, men i vår hadde 40-åringen rollen som spillende manager. Han forteller hvordan han løste dobbelrollen på treningsfeltet.

— Fordi jeg fortsatt var en spiller, ønsket jeg bare å gjøre spillerne oppmerksom på at jeg var manageren, og skape den distansen fra starten av ved å si «jeg blir ikke med å spille på treningen, jeg skal se hva dere gjør». Du kan egentlig ikke gjøre det hvis du er involvert selv, sier Giggs.

Waliseren ledet laget i fire kamper. Den første kampen endte med en 4-0-seier for Norwich, før et forsmedelig 0-1-tap mot Sunderland fulgte.

Den siste kampen på Old Trafford, mot Hull, der Giggs byttet inn seg selv etter 70 minutter, endte 3-1. Sesongen ble avsluttet med 1-1 borte mot Southampton.

Manchester United begynner Van Gaal-æraen med en hjemmekamp mot Swansea 16. august.