Det er blir ingen norske fotballspillere å se på Lerkendal når supercupfinalen spilles på Lerkendal i morgen kveld.I formiddag offentliggjorde Real Madrid troppen som i ettermiddag lander i Trondheim.

Martin Ødegaard har vært på banen i tre av Real Madrids treningskamper i sesongoppkjøringen. Men i den 20 mann store troppen som Zinedine Zidane tar med seg til Trondheim er det ikke plass til det norske stortalentet.

Tidligere har den spanske sportsavisen AS.com meldt at Ødegaard skulle være med blant Zidanes utvalget til kampen mellom Champions League-vinneren og Europe League-vinneren.

Litt B-lag

Nå viser det seg at det er et noe B-preget Real Madrid som kommer til Lerkendal. Ikke fordi Ødegaard er utelatt, men fordi spillere som Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Keylor Navas og Pepe ikke er med i troppen.

Gareth Bale har slitt med skade og Zidane ønsker å være forsiktig i sesongoppkjøringen. Ronaldo er ikke fullt restituert etter kneskaden han pådro seg i EM-finalen. Flere stjerner har også vært uaktuelle til kampen, blant dem Karim Benzema. Men den franske stjernespissen er nå med til Trondheim.

Det har i lengre tid vært snakk om at Martin Ødegaard skal være på vei til en annen klubb på utlån. Det siste av slike rykter bringer den engelske tabloidavisen The Sun til torgs mandag. Det er West Ham som da skal være den aktuelle klubben i England.

Her er Real Madrids tropp til kampen mot Sevilla i Trondheim tirsdag:

Keepere: Kiko Casilla, Ruben Yáñez, Luca Fernandez

Forsvarere: Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Danilo og Marcelo.

Midtbane: James Rodríguez, Casemiro, Mateo Kovacic, Luka Modric, Isco, Marco Asensio og Marcos Llorente.

Angripere : Karim Benzema, Lucas Vázquez, Álvaro Morata og Mariano Díaz.

Her er Sevillas tropp til kampen i Trondheim:

Keepere: Sergio Rico, David Soria

Forsvar: Juan Soriano, Mariano, Carriço, Nico Pareja, Ramí, Escudero, Kolodziejczak

Midtbane: Mercado, Kranevitter, N’Zonzi, Iborra, Franco Vázquez, Correa, Ganso, Kiyotake, Sarabia

Angrep: Vitolo, Jevhen Konoplyanka, Ben Yedder, Luciano Vietto