Start leier ut den islandske landslagskeeperen Ingvar Jónsson til Sandnes Ulf i 1. divisjon. Han erstattes av Sean McDermott (22), som kommer motsatt vei.

Ingvar Jónsson forlater Start. Foto: Håvard Karlsen

— Jeg har alltid fulgt laget og det er jo den norske klubben som har stått meg nærmest. Nå skal det bli stort å spille for Start som venner og familie støtter opp om. Jeg gleder meg vilt, sier McDermott til ikstart.no.

Han har skrevet kontrakt med Start ut 2016-sesongen. Kristiansanderen er norskfødt, men irsk statsborger og har flere aldersbestemte landskamper for Irland. I tre år var han i Arsenal, men uten å få debut for førstelag. I Start blir han reserve for formsterke Håkon Opdal.

Jónsson forlater Start for å få spilletid.

— Jeg har jo ikke spilt så mye i det siste og trenger kamptrening. Derfor er jeg veldig innstilt på å spille og hjelpe Sandnes Ulf tilbake i eliteserien. På den måten vil jeg utvikle med og bli en enda bedre keeper - og dermed være enda mer aktuell som førstekeeper i Start i 2016. Det er mitt hovedmål. Derfor er dette en god løsning for meg, Sandnes Ulf og Start, sier Ingvar Jónsson.

(©NTB)