KRISTIANSAND: - Hva stilte du ut på avgangsutstillingen?

— Noen bilder som jeg har laget med sprayboksmaling, og en video. Begge uttrykksformene var nye for meg, og jeg ville gjøre noe utenfor komfortsonen min. Videoen er enkel, men den har en dypere mening. Det kommer an på hvordan publikum tolker den. Jeg vil ikke si for mye hva den handler om, for seeren kan gjøre sin egen oppfatning. Jeg har filmet og redigert den selv, og det er litt skummelt å vise fram en film jeg selv er med i. Men jeg har fått tilbakemeldinger på at det er en sterk video.

- Hvordan har det vært å gå på Gateakademiet?

— Veldig spennende. Jeg har alltid vært kreativ, og har drevet med mange ulike kunstformer. På Gateakademiet har jeg lært det grunnleggende, som fargeteori og maleteknikker. Lærerne er dyktige og profesjonelle, det er ingenting de ikke kan innenfor faget. De er flinke til å veilede og støtte, og det har vært viktig for meg. I tillegg er det et positivt miljø blant studentene.

- Du har et spesielt navn, hvor kommer det fra?

— Det er gresk, farfaren min er fra Kreta. Jeg har ikke bodd der, men jeg har vært der flere ganger på besøk. Men jeg har bodd mange andre steder, som i Canada og California.

Mange framtidsplaner

- Avgangsutstillingen og skoleåret er over, hva skal du gjøre nå?

— I sommer skal jeg på Hove! I tillegg vil jeg reise litt. Og til høsten håper jeg å få fortsette å jobbe med mote- og stylistoppdrag i magasinet "Absolutt KRS", hvor jeg hadde praksis i år. I tillegg skal jeg studere realfag på nett.

- Hva er din framtidsdrøm?

— Jeg vil bli en super multitasker! Jeg kunne tenke meg å gjøre så mange ting, som for eksempel å jobbe med dyrevern og gatemote. Jeg har også lyst til å reise masse, kanskje til India og Afrika. Dessuten vil jeg studere biologi på UiA, slik at jeg kan jobbe med å finne kreative løsninger på miljøproblemer. Jeg vurderte å søke på en moteskole i Danmark, men vil heller gjøre noe som kan få større betydning for verden.