Nyland var tidvis i det umulige hjørnet i 0-3-tapet, men kunne intet gjøre da Rodrigo utnyttet en svak heading fra Norge-kaptein Stefan Strandberg på overtid i første omgang.

Etter stor spansk dominans der Nyland holdt Norge inne i kampen, fikk ikke Strandberg klarert ballen etter en corner, og Rodrigo kunne — frispilt av Strandbergs heading - umarkert sette ballen til side for en sjanseløs Nyland.

Spania omtales som verdens beste U21-lag. De røde og blå skapte en rekke sjanser i 1. omgang, men Norge holdt unna takket være Nyland og stolpen. Isco, Rodrigo og Cristian Tello kom til flere avslutninger, men gang på gang måtte de se at Norge klarte seg unna baklengs.

I tillegg til Nyland kjempet stopper Fredrik Semb Berge febrilsk. Han blokkerte flere avslutninger. Odd-spilleren viste en ro og kraft som spanjolene slet med å komme forbi.

I 2. omgang skrudde Spania ned tempoet. Laget virket veldig fornøyd med 1-0, våget ikke ta sjanser og valgte stort sett å trille ballen seg imellom. Markus Henriksen fikk omgangens første største sjanse da han fikk skutt fra 16 meter etter 53 minutter. Skuddet gikk via en spansk spiller til corner. (©NTB)