ARENDAL: – Det var en strålende glad mann som mandag fikk bekreftet at han er blitt jackpotmillionær, forteller trekningsredaktør Pernille Storholm Skaret i Norsk Tipping.

Var uten dekning

Det var fredag kveld mannen, som er bosatt i Arendal kommune, vant én million kroner, i tillegg til et reisegavekort på 100.000 kroner.

– Vi har forsøkt å få tak i millionæren gjennom hele helga, men til ingen nytte. Det viser seg at vinneren har vært offshore uten dekning på telefonen, sier Storholm Skaret.

Måtte sette seg ned

2. pinsedag, tre dager etter at gevinsten var hans, ringte mannen endelig tilbake. Nordlendingen, bosatt i Arendal, var naturlig nok nysgjerrig på hvorfor Norsk Tipping på Hamar var så ivrig etter å få ham i tale.

– Nei, nå må jeg sette meg med. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det passer helt perfekt, lød mannens reaksjon da han endelig fikk den gledelige nyheten.

Tok ikke telefonen

Norsk Tipping opplyste fredag at de ville fortsette å ringe den ferske millionæren gjennom helga. De forklarte da at mannen ville få utbetalt sin milliongevinst uansett om de fikk tak i ham eller ikke.

– Men det er alltid morsomst å overraske vinnerne med millionbeskjeden personlig, opplyste hun.

Hovedpremien i fredagens trekning var på hele 93 millioner kroner, men det var ingen spillere som vant den.