Onsdag var nemlig også dagen da de siste papirene ble underskrevet i skilsmissen mellom Hasselhoff (54) og hans kone gjennom 16 år, Pamela Bach (42) — også hun med fortid i TV-seriene «Baywatch» og «Knight Rider».- Det er en trist dag, men også en dag for å se framover, sa Bach til AP.

Hasselhoff var etter alt å dømme minst like trist over at skilsmissen nå er et faktum. Mens han ventet på en British Airways-avgang på Heathrow-flyplassen i London samme dag, hev «Baywatch»-stjernen nedpå store mengder øl og whisky til han fikk problemer med å stå, ifølge tabloiden The Sun.

Ifølge avisen ravet skuespilleren rundt, mumlet til forbipasserende og la an på en butikkansatt - alt mens han klaget over den nylige skilsmissen.

— En passasjer spurte om han var David Hasselhoff, men han sa: «Ikke i det hele tatt, du må ha sett feil». «Han var ikke aggressiv - han klarte bare ikke å holde seg på beina», sier en kilde.

Kabinpersonalet måtte til slutt si til ham at han ikke var skikket til å sette seg på flyet, og Hasselhoff var etter sigende enig. (©NTB)