Det er den svenske tabloiden Expressen som melder at den betente striden nå kommer til å utspille seg i rettssalen.— Det blir en stevning. Rettergangen kommer til å bli et syn, det kan du jo regne med. Men så får det bli slik da, fastslår Sögaards advokat Dan Överström, som helst håper på «en dialog».

Bakgrunnen er en milliontvist mellom Runars selskap Next Level Event og Carola Musikproduktion. Runar mener Carola skylder ham penger etter bodelingen i 2001, nærmere bestemt to millioner kroner inklusive renter, mens Carola bestrider kravet. Hennes advokat hevder at gjelden ikke eksisterer.

Hittil har kronofogden - den svenske namsmannen - vært åstedet for det tidligere ekteparets strid. Men nå trappes det opp og havner i tingretten i Stockholm.

Runar Søgaard sliter ifølge avisa økonomisk, og skriver at han har slitt med ubetalte regninger og har hatt både skattevesenet og namsmannen etter seg. Carola skal ifølge sin advokat ha tilbudt å låne ham penger for å klare seg ut av vanskelighetene. Men nå skal hans økonomi imidlertid være i ferd med å rette seg, ifølge en nær venn. (©NTB)