Den norske NHL-stjernen fikk en puck i hodet som førte til en alvorlig hodeskade i sluttspillet mot Pittsburgh Penguins. Zuccarello pådro seg kraniebrudd og mistet i en periode evnen til å prate.

Resten av NHL-sluttspillet røk for nordmannen. Og Rangers tapte til slutt mot Tampa Bay Lightning i semifinalen.

ZUCCA-SJEF: New York Rangers-manager Alain Vigneault kom med gode Zuccarello-nyheter. Foto: Ap

Fredag gjorde Zucca comeback på isen i sin egen showkamp i Stavanger og DNB Arena.Natt til onsdag, norsk tid, fortalte New York Rangers’ manager, Alain Vigneault, at det ikke er noen fare for at skaden får konsekvenser for neste sesong.

– 100 prosent i starten av august

– Jeg fikk en e-post fra vår medisinske avdeling forrige uke. Alt går som det skal, og jeg ble fortalt at han skal være hundre prosent i starten av august, sier Alain Vigneault, ifølge NHL.com.

Zuccarello sliter fortsatt med å snakke skikkelig, enkelte ord sliter han med å uttale, og i starten av juni sa hockeyspilleren at det ikke var sikkert at kom til å kunne prate like bra som før noen gang, men at ”det ikke var så farlig”.

– Han gjorde virkelig store fremskritt, men når man får en puck i hodet og mister deler av taleevnen, så er det en alvorlig skade, kommenterer Rangers’ sjef.

– Legene våre gjorde en utmerket jobb, og Zuccarello kommer seg bra, avslutter han.