MOLDE 20121122.Europa League 2012. Moldes Vegard Forren etter Europa League-kampen i fotball mellom Molde og FC København på Aker Stadion i Molde torsdag. Kampen endte 1-2. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

Vegard Forren har vært brennhet på ryktebørsen denne høsten, etter storspill i eliteserien, Europa League og på landslaget. En rekke utenlandske klubber — med Everton i spissen - har fulgt Molde-stopperen tett. Men så langt har ingen lagt penger på bordet til Molde.

— Vi har ikke mottatt noen bud på Vegard. Det har vært en del kommentarer fra agenter om hvilke klubber som er interessert, uten at det har skjedd noe mer. Men det er mange som har forhørt seg om Vegard, også etter den siste kampen mot Stuttgart. Jeg regner med at det kan komme bud i januar, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Manageren understreker at Molde Fotballklubb ikke kommer til å selge Forren uten at det er en riktig løsning både for spilleren og klubben.

— Enten så byr gode klubber på Vegard når vinduet åpner, eller så er vi glade for å beholde ham i Molde. Vi er heller ikke avhengige av å selge spillere i forhold til økonomi. Det lå en overgangssum inne i budsjettet for 2012, men disse pengene ble dekket av inntekter fra Europa League, sier Solskjær.

Tidligere har det vært interesse rundt spesielt Magnus Wolff Eikrem og Davy Claude Angan. Sistemann ut er Daniel Chima Chukwu, som skal være ønsket i Steaua Bucuresti.

- Vi har fått ett bud på en av våre spillere fra en utenlandsk klubb, men det var ikke aktuelt for verken spilleren eller MFK. Derfor vil jeg ikke kommentere navn på spiller eller klubb , sier Ole Gunnar Solskjær.