Neste år er det klart for en tredje sesong med «Norske Talenter», og TV2 avslørte på sin vårlansering torsdag at Alex Rosén dukker opp som ny dommer i programmet.

NYE PROGRAMLEDERE: Marthe Bjørstad fra NRK Barne-tv og John Brungot som jobber ved Nationalteateret skal lede talentjakten. (Foto: TV2)

Rosén slår seg sammen med Mia Gundersen og Thomas Giertsen, som også har sittet i dommerpanelet de to foregående sesongene. Erstatter Karlsen

Jan Fredrik Karslen, som nå er dommer i «X Factor» på samme kanal, blir dermed erstattet av den erfarne tv-personligheten.

Alex Rosén startet sin karriere som stuntreporter i ungdomsprogrammet «U» på NRK i 1991. Han har etter det ledet en rekke tv-programmer, blant annet «Folk i farta» og «Dagen er din».

Nye programledere

Rosén er ikke det eneste nye fjeset i neste runde av «Norske Talenter». Et nytt programlederpar er også på plass. Programlederne er Marthe Bjørstad fra NRK Barne-tv og John Brungot som jobber ved Nationalteateret og var med i «En god nummer to» på TV 2. «Norske Talenter» holder audition i byene Bergen, Trondheim og Oslo rett før jul. Programmet kommer på tv i mars 2010.