Sammenlagt endte den tysk-italienske duellen, som lenge så ut til å ende i triumf for forrige sesongs mesterligafinalist Juventus, 6-4. To geniale bytter signert avtroppende Bayern-trener Pep Guardiola bidro til å snu fotballdramaet i München. 19 år gamle Kingsley Coman, som er på utleid fra nettopp Juventus til Bayern, kom inn i annen omgang og slo pasningen da Thomas Müller fikset ekstraomganger på overtid av ordinær tid.

I annen ekstraomgang brukte innbytter Thiago Alcántara bare sju minutter på å sende Bayern foran med 3-2 etter å ha kombinert strålende med Müller, før nevnte Coman satte spikeren i kista med et strålende avslutning.

Praktmålet satte punktum for en festaften i München.

Juventus sjokkerte riktignok Bayern fra start. Bare seks minutter var spilt da Paul Pogba utnyttet fryktelig forsvarsspill fra hjemmelagets side og sendte gjestene i føringen. Franskmannen fikk ballen servert av Bayern-back David Alaba og kunne enkelt trille ballen inn i det åpne målet. (©NTB)