27-åringen er ubeseiret så langt i karrieren og står med fem knockoutseire på seks kamper. Kovacs, som stilte opp på kort varsel da Mateusz Gatek nylig trakk seg, var sjanseløs mot nordmannen.

– Jeg er fornøyd, helt klart. Jeg har jobbet knallhardt opp mot denne kampen. Det viktigste er å vinne. Jeg skulle egentlig ha mye bedre motstand i dag, men utfordringen i dag, noe som jeg er stolt over, var at jeg sa gi meg kamp uansett hvem det var, og gjorde jobben, selv om det kanskje ikke var en verdensklassebokser, sa Havnaa til NTB.

Kovacs slet

Kovacs hadde gått tre proffkamper før møtet med Havnaa. Hele fire motstandere hadde trukket seg før møtet lørdagens oppgjør. Ungareren gikk tidlig ned.

– I det den traff tenkte jeg at den traff godt. Etterpå var jeg bare ivrig. Jeg ville bare bli ferdig tidlig på jobb, så jeg bare slo, sa Havnaa.

Ett av målene med kampen var egentlig å holde litt igjen.

– Jeg tenkte å ikke bli for ivrig, fordi jeg aner ikke hvordan han bokser. Jeg går ut i første runde og gjør akkurat slik jeg tenker. I andre runde begynner jeg med å sette opp det som var svakhetenes hans.

Håpte på flere runder

Støttespiller og onkel Erling Havnå håpet at nevøen skulle få flere enn to runder.

– Det var som vanlig moro, men det var vel egentlig som vi forventet, selv om vi egentlig hadde forventet litt flere runder. Det ville ikke vært noe problem for han å gå flere runder, sa Havnå til NTB.

– Avtalen var å ikke bli for ivrig. Selv om han ble det en gang, skulle han vente med å ta ut alt til sjette runde, sa Havnå.