Maikel Nieves og Mats Cato Moldskred scoret hvert sitt mål før det var spilt 25 minutter på Komplett Arena. Kristoffer Normann Hansen ga hjemmelaget håp med sin redusering like etter pause, men Martin Ellingsen sikret seieren for bortelaget med sin 3-1-scoring i det 57.-minutt.

Dermed har serieleder Kristiansund fire poeng å gå på til Sandefjord på annenplass før de skal spille mot Hødd på tirsdag.

Levanger på tredjeplass gikk også på en smell da de tapte 1-2 mot Strømmen. Strømmens nysignering Martin Trøen scoret to mål på to minutter i annen omgang, etter at Ørjan Hopen hadde sendt bortelaget i ledelsen etter 37 minutter.

Jerv på fjerdeplass klarte å holde unna for Sandnes Ulf. Mål av Alexander Lind og Christoffer Myhre sikret en 2-0-seier for laget fra Grimstad.

Det ble dramatisk på Jessheim stadion i kampen mellom Ull/Kisa og Raufoss. Rocky Lekaj hadde sendt gjestene i ledelsen i første omgang, men da Fredrik Greve Monsen fikk direkte rødt kort med ti minutter igjen av kampen etter å ha klippet ned Christian Aas kastet hjemmelaget alle mann opp på jakt etter utligning. Den fikk de på overtid med Nikolay Solberg, men ikke nok med det, samme mann ordnet også 2-1-seier sekunder etter utligningsmålet. (©NTB)