Stabæk har imponert stort denne sesongen. Bob Bradleys mannskap har kun tapt to kamper denne sesongen, noe som ikke står i stil med ekspertenes forhåndstips om nedrykk før eliteserien startet.

Lørdag mistet serieleder Rosenborg to poeng mot Molde, noe som ga Stabæk muligheten til å knappe innpå RBKs forsprang fra fem til tre poeng.

Hjemme mot Godset gikk serietoeren rett i strupen på sin motstander og skapte flere gode muligheter. 1-0 kom da venstreback Birger Meling fikk ballen i returrommet, før han avsluttet via en motspiller og i mål.

Like før pause scoret Ernest Asante et herlig mål. El Ghanassy spilte en høy ball i bakrommet. Asante løp fra forsvareren og på første touch chippet han ballen over keeper Espen Bugge Pettersen og i mål.

Strømsgodset hevet seg etter pause. Rett fra avspark scoret Marvin Ogunjimi da Stabæks Nicolai Næss og Mande Sayouba misforsto hverandre og lot spissen få åpent mål. Tre minutter senere utlignet Gustav Wikheim da han fikk to forsøk etter et innlegg. (©NTB)