Totti er i forrykende målform og scoret to mål for annen kamp på rad. Det ga 2-2 borte mot Fiorentina søndag.Adrian Mutu og Alessandro Gamberini ga hjemmelaget ledelsen hver sin gang, men Totti utlignet begge ganger.

Veteranen rundet 200 mål med 1-1-målet i det 27. minutt. Han fikk sjansen fra 11-metersmerket etter at Riise stormet framo og ble felt av Gianluca Comotto.

Riise var ikke ferdig med det. Han var servitør også da Totti scoret sitt 201. mål tidlig i annen omgang. Et innlegg fra nordmannens fot gikk forbi flere spillere og fant Totti umarkert ved lengste stolpe. Han tok ned ballen og knallet den i mål til 2-2. — Antallet scoringer taler om en stor karriere, og jeg har alltid villet ære den samme trøya med mine scoringer, sa Totti. (©NTB)