Solveig Gulbrandsen og lagvenninnene innledet sesongen sterkt og sto med fire seirer og én uavgjort etter de fem første kampene. Så fulgte to overraskende tap for Vålerenga og Sandviken.

Søndag kom det en opptur igjen. Engelske Rachael Axon sendte Kolbotn i ledelsen hjemme mot Medkila snaut halvtimen ut i første omgang, og fire minutter før full tid fastsatte finske Juliette Kemppi resultatet til 2-0. Dermed klatret Kolbotn til fjerdeplass på tabellen. Fem poeng skiller opp til serieleder Avaldsnes.

Sandviken og Trondheims-Ørn var à poeng foran søndagens møte lagene imellom, og etter 90 minutter i Bergen var statusen fortsatt den samme. Vilde Øyri og Oda Fugelsnes scoret målene i 1-1-kampen, hvilket betyr at Sandviken og Ørn begge har ni poeng etter åtte serieomganger. Det gir henholdsvis sjuende— og åttendeplass på tabellen. (©NTB)