Kampen skulle egentlig ha vært spilt tirsdag kveld, men kraftig regnskyll og overvann på Etihad gjorde at kampen ble avlyst og utsatt i 24 timer.

Da den endelig kom i gang ett døgn forsinket var City strålende på eget gress. Bare litt over åtte minutter var spilt da argentineren gjorde 1-0. Målet kom etter et raid av Aleksandar Kolarov på høyresiden. Innlegget hans fant Agüero på første stolpe, og 28-åringen var nådeløs presis med avslutningsfoten.

Det skulle gå drøye 20 minutter før mål nummer to kom. Ilkay Gündogan ble felt og dommeren Björn Kuipers dømte korrekt straffe.

Agüero var sikker fra krittmerket, og dermed ble det 2-0. Agüero tok seg til det høyre låret da han gikk ut til pause, men han kom inn igjen til 2. omgang. Han kan trenge kamptrening.

Etter en albuetakling mot West Hams Winston Reid i Premier League ble han utestengt i tre kamper. Den første kampen sonet han da Manchester United ble slått 2-1 på Old Trafford i helgen, og det gjenstår fortsatt to kamper å sone før han er kamp i serien igjen. (©NTB)