— Han er desperat etter å få spille med David Beckham, sier en kilde til Daily Mirror. Kilden sier videre: - Robbie er utrolig glad for at Beckham skal flytte til Los Angeles. Han er innstilt på å gjøre alt som står i hans makt for å få spille med ham. Williams kjøpte en gigantisk tomt i Hollywood i fjor, mye med tanke på å få bygget en ekte gressbane. Slik ble det også. Men nå vil Williams lage en til - under tak.

— Robbie er livredd for at kjendisfotografer skal dukke opp og ta bilder når han spiller med kjendisvennene. Derfor bygger han en innendørs fotballbane nå. Den blir helt uten innsyn, røper kilden til Daily Mirror.

Williams har satt sammen et eget stjernelag med engelske kjendiser som bor i Los Angeles. Sangeren spiller med blant andre Jonathan Wilkes og Rod Stewart. Popstjernen er kjent som fanatisk fotballinteressert, og kilden sier at sporten er det eneste som virkelig får ham til å koble av.

— Men han er helt paranoid og redd folk skal spionere på ham. Men dersom han er garantert at ingen fotografer kan komme nær, tror han sjansen for å få spille med Beckham er stor, sier kilden videre. (©NTB)