Amy var i ferd med å spille inn en låt sammen med Ronson i mai, som var en spesielt dårlig tid for henne. Hun levde ifølge Ronson så destruktivt at han mente hun ikke var klar for å lage musikk, noe de to hadde en heftig krangel om.Dermed sa Ronson fra seg 007-oppdraget, som i stedet gikk til Jack White og Alicia Keys. Men ifølge Daily Express sørget Amy for å vri kniven ytterligere om, da hun foreslo for Ronson at de to skulle jobbe med noe «større enn Bond», for å gjøre opp for feilgrepet.

— Mark ble rasende, og han er fremdeles fra seg fordi han gikk glipp av Bond. Alt Mark trengte var Amys stemme for å gjøre Bond-drømmen virkelig. Partnerskapet deres har fått seg en hard smell, sier en kilde til den britiske avisen.

Det var som kjent Mark Ronson som produserte «Back To Black»-albumet for Amy Winehouse. Nå sies hun å ha vendt tilbake til Salaam Remi, som produserte debutplaten «Frank» for henne og også dels var involvert med noen av sporene på «Back To Black», når hun jobber med sitt tredje album. (©NTB)