En eldre mann er død etter en trafikkulykke inne i et garasjeanlegg på Marienlyst i Oslo.

Oslo-politiet meldte om ulykken på Twitter. De opplyste først at ambulansepersonell jobbet med en alvorlig skadet mannen på stedet, men klokken 13.58 ble vedkommende bekreftet omkommet.

– Vi fikk melding om at en mann satt fastklemt under en bil. Det viste seg at han var blitt påkjørt, sier operasjonsleder Rune Ullsand til Aftenposten.

Ullsand sier til Aftenposten at det var en eldre mann som ble påkjørt.

Ifølge beboere Aftenposten har snakket med, skal strømmen i bygget ha vært koblet ut. Ulykken skjedde dermed i et mørklagt parkeringshus. Foto: Olav Olsen

Garasjeanlegget var mørklagt

Ulykken skjedde i et parkeringshus i Gydas vei på Marienlyst i Oslo.

To beboere opplyser til Aftenposten at strømmen har vært koblet ut i leilighetene og garasjeanlegget siden klokken 9.30 i dag. Ulykken skjedde dermed i et underjordisk garasjeanlegg som var mørklagt.

Politiet vil tirsdag kveld fortsatt ikke bekrefte eller avkrefte at strømmen var koblet ut.

Det var ikke nødlys i garasjen. Folk som var i garasjen, måtte famle seg frem. Litt etter klokken 15 ble strømmen koblet til igjen.

Grunnen til utkoblingen var at det skulle installeres nye strømmålere i leilighetene.

Politiet sier til Aftenposten tirsdag kveld at det ble gjort et rutinemessig beslag av førerkortet til sjåføren på stedet. Foto: Olav Olsen

Beslaglagt førerkort

Ullsand sier til Aftenposten at politiet gjorde et rutinemessig beslag av den mannlige sjåførens førerkort på stedet.

Politiet har foretatt tekniske undersøkelser og sporsikring på stedet, men vil foreløpig ikke si noe mer om hendelsesforløpet.

– Saken skal nå etterforskes og politiet skal finne ut hva som har skjedd, sier Ullsand.