UTØVERBLOGG: Vi reiste til Momarken veldig spente på hvordan helga skulle bli. Etter en meget god sesongåpning i Belgia kun to uker tidligere håpet vi å fortsette med like god kjøring.

Jeg hadde aldri kjørt bakhjulstrekk på denne banen tidligere, men viste allerede på treningen lørdags morgen at jeg kan henge med i toppen. Målet var å komme i A-finalen, men vi visste at det ville bli en hard kamp om å klare dette.

I de innledende omgangene stemte alt veldig bra og jeg kjempet om topplasseringer hele tiden. Den beste omgangen min var i 2. omgang da jeg satte en 2. beste tid, kun åtte hundredeler bak den beste omgangstiden.

Foto: Privat

Etter de innledende omgangene sto jeg med 2., 3. og 5. tid, dette ga meg 4. valg i A-finalen. Allerede da var vi svært fornøyde med helga, men nå visste vi det skulle kjempes om de øverste plasseringene. Pallen var nå målet.

I finalen fikk jeg en kjempegod start og kom ut først av første sving. Jeg ledet finalen helt til jeg skulle ut i alternativsporet i siste runde. Da jeg kom ut av alternativsporet, kom jeg ut som nummer to rett bak lederen, og sikret meg denne plasseringen i mål.

Jeg ligger nå på tredjeplass i NM, og jeg skal kjempe så hardt jeg kan for å beholde denne plasseringen.

Neste løp blir om to uker igjen. Da skal jeg til Lånke i Trøndelag for å kjøre 2. EM-runde.

Tusen takk til alle som gjør det mulig for meg å holde på med det jeg liker aller best. Jeg setter pris på alle som er rundt meg og støtter meg!