Se og Hør kunne sent mandag kveld opplyse at 21-åringen, som er bosatt i London, arbeider som trendredaktør og skribent i det britiske klokke- og luksusmagasinet, skriver Dagbladet.

Redaktør Rachel Ingram i Tempus Media Limited bekrefter ansettelsen.

– Jeg kan bekrefte at Marius arbeider hos oss, men vi kommer ikke til å gi noen kommentarer utover det, sier hun til bladet.

19. mars fikk han blant annet publisert en artikkel om elektriske luksusbiler.

På magasinets hjemmeside profileres Høiby som deres nye style editor (trendredaktør, red.anm.). Magasinet har omtalt ham som «norsk prins» flere ganger. Blant annet i en reportasje fra da publikasjonen arrangerte etterfesten til musikkprisutdelingen Brit Awards.

«Glamorøse kjendiser, inkludert artist Pixie Lott og hennes modellkjæreste Oliver Cheshire, modell og skuespiller Paul Sculfor, sanger Tallia Storm og den norske prinsen Marius Borg Høiby gikk ned den røde løperen på vei til lokalene hvor vi arrangerte etterfest, bare for spesielt inviterte», heter det blant annet i reportasjen.

Papirutgaven av Tempus, der 21-åringen omtales som «norsk prins», ble utgitt for en måned siden. På nettsidene har magasinet imidlertid fjernet omtalen av Marius Borg Høiby som kongelig.