Bayern München så ut til å ha sikret revansj for tapet i fjorårets mesterligafinale, men Goran Pandevs knallskudd i nettaket i det 88. minutt vendte nederlag til triumf for tittelforsvareren.Med 3-3 sammenlagt går Inter til kvartfinale på bortemålsregelen.

Samuel Eto'o var i storslag og involvert i alle tre målene. På den avgjørende scoringen brukte Kamerun-spissen muskler i en duell med Bayern-forsvarer Breno og spilte til Pandev, som knallet ballen inn.

Bayern var høyt oppe etter 1-0-seier på San Siro i første kamp, men fikk en utfordring da Inter scoret allerede etter tre minutter. Pandev spilte en stikker til Eto'o, som på grensen til offside løp gjennom og skjøt mellom beina på hjemmekeeper Thomas Kraft. Dermed var 1-0-ledelsen fra første kamp utlignet, og lagene var like langt.

Bayern har imidlertid vært i ustoppelig slag siden trener Louis van Gaal fikk beskjed om at han ikke får fortsette etter denne sesongen, og laget begynte å sette tittelforsvareren under press. (©NTB)