Hun har hele tiden ønsket å være med i den nye utgaven av serien, og interessen er ikke blitt mindre etter at det ble klart at Jennie Garth har sagt ja til å spille en rådgiver ved West Beverly High.— Jeg ville elske å se våre to rollefigurer Kelly og Donna sammen igjen, og få en ny sjanse til å jobbe med venninnen min igjen, sier Tori til People.com.

Nå krysser hun fingrene for at alt går i boks, ikke minst fordi hun vet at den berømte produsentfaren hennes, Aaron Spelling, ville likt å se at serien fikk et nytt liv.

— Det var alltid pappas drøm og mål å lage en ny «90210» før han gikk bort, så jeg vet at han er stolt og at han ville bli enda mer stolt om jeg var en del av det. Jeg håper virkelig for fansens skyld at alt går i orden, sier Tori Spelling (34) håpefullt.

Representanter for TV-kanalen CW, som står bak serier som «Gossip Girl», «Smallville», «One Tree Hill» og «Supernatural», sier til nettstedet at de ikke har noe nytt å melde.

For tiden er gravide Tori og ektemannen Dean McDermott i gang med innspillingen av hennes realityserie «Tori & Dean: Home Sweet Hollywood», som vil ha premiere 17. juni. (©NTB)