Dette er en sterk oppfølger til Joakim Thåström sitt forrige album, "Kärlek er för dom". Musikken er mørk, men likevel ikke uten håp. Stemningen er dyster, men likevel oppløftende.

Thåström har vært gjennom tre faser i sin lange karriere. Først som bandsjef i pønkebandet Ebba Grön, deretter i det litt mer poppa Imperiet. Og jammen har han ikke stablet på beina en solid solokarriere etter disse suksessperiodene. Joakim Thåström eldes med stil. Det kler ham at han leverer rocka, poetiske og ettertenksomme tekster som enten framstår som historier fra virkeligheten eller som en lengsel til svunne tider.

Hans messende og suggerende stemme holder de tidvis dvelende og rolige låtene oppe. Trommer og repeterende rytmer pisker fram de to første låtene, og etter hvert så åpner han opp sitt uttrykksmessige univers sammen med sine medhjelpere slik at variasjonen og lytteopplevelsen blir sterk og flott fra begynnelse til slutt.

Den lengselsfulle og frodige "Smaken av dig" topper et sterkt album sammen med tittelkuttet. Thåström er en helt som tar nye og vellykkede grep for hvert tiår. Det står det respekt av.