VENNESLA: Utforkjøring

00.35: En bil kjørte av veien ved Grovane. En person ble fraktet til sykehus i ambulanse. Bilen var totalvrak etter ulykken. Les egen sak.

LINDESNES: Boligbrann

02.36: En tomannsbolig i Farmovegen fikk store materielle skader i en brann, men beboerne kom seg uskadet ut. Les egen sak.

TVEDESTRAND: Stanset bil med spikermatte

03.30: Politiet i Telemark ba Agder politidistrikt om bistand da en bil ikke stanset for kontroll ved Shell-stasjonen på Stathelle i Bamble. Bilen fortsatte ferden vestover, og på Lundeslettene på E 18 i Tvedestrand fikk politiet stanset bilen ved bruk av spikermatte klokken 04.03.

– Det er et nokså strengt regelverk knyttet til når spikermatte skal brukes og ikke, og sikkerhetsvurderingene er nøye. Her ble det tatt en beslutning basert på opplysningene vi fikk, sier Geir Andersen, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

To personer ble pågrepet på stedet. De ble transportert til Sørøst politidistrikt, og bilen er tauet inn. Politiet mistenker at sjåføren har vært påvirket av rus.

MANDAL: Bil havnet på taket

11.34: En bil gikk rundt og havnet på taket på E 39 ved Valand. Les egen sak.

KRISTIANSAND: Tyveri av henger

12.55: En person ble pågrepet etter å ha stjålet en tilhenger fra Flekkerøy. Les egen sak.

VENNESLA: Trafikkuhell

16.54: En bil havnet i grøfta på Ålefjærveien. Les egen sak.

FROLAND: Anmeldt for ruskjøring

17.20: En 31 år gammel kvinne ble stanset i en trafikkontroll, og anmeldt for ruskjøring. Førerkortet ble beslaglagt. Politiet oppretter sak.

ARENDAL: Hund tatt vare på

18.00: En chihuahua, som ble funnet ved Kiwi på Myrene, er tatt vare på. Politiet formidler kontaktinformasjon.

SONGDALEN: Narkotikabruk

18.02: En 19 år gammel mann og en 20 år gammel kvinne ble innbrakt til arresten. De er anmeldt for å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotika. Mannen er også anmeldt for å fremsatt trusler.

ARENDAL: Mistenkt for ruskjøring

18.50: En bil ble stanset for kontroll på Rykeneveien. En 22 år gammel kvinne pågripes grunnet mistanke om ruskjøring. Hun blir fremstilt for utvidet blodprøve. Kvinnens førerkort ble beslaglagt, og politiet oppretter sak på forholdet.