Fædrelandsvennen ba leserne stemme på den spilleren de tror vil bli årets Start-spiller for 2014. Nyervervelsen fra Lyngdal fikk 45 prosent av stemmene. Bismark Acosta var nestemann på listen med sine 18 prosent.

— Det er hyggelig at folk har troen på meg. Dette betyr at jeg har vist at jeg har vist meg bra fram den korte tiden jeg har vært her, sier Tripic.

- En god kandidat

21-åringen har spilt tre kamper for Start etter overgangen fra Molde. Mot Stabæk og Brann herjet han til tider med motspillerne, og spilte til sju poeng på Fædrelandsvennens børs.

— Zlatko er en god kandidat. Ingenting hadde vært gøyere dersom en offensiv spiller som Zlatko hadde blitt årets Start-spiller, sier Mons Ivar Mjelde.

Start-treneren har skrytt mye av Tripic de siste ukene.

— Jeg tror i hvert fall mange kommer til å kjøpe Start-drakt med Tripic på ryggen, og det er et godt signal, sier han.

- Vilhjalmsson blir toppscorer

Fædrelandsvennen hadde også en poll hvor leserne kunne stemme over hvilken tabellplassering de tror Start får kommende sesong. 60 prosent stemte på en plassering fra 5.-8. plass på Mjeldes menn.

— Det er kjekt når man har tro på sitt eget lag. Jeg er fornøyd dersom vi klarer å bli blant de åtte best. Da har vi gjort en god jobb, sier Mjelde.

Matthias Vilhjalmsson fikk ikke overraskede flest stemmer da vi spurte hvem som kom til å score flest mål av Start-spillerne. Islendingen, som har vært toppscorer i Start de to siste sesongene, fikk 67 prosent av stemmene.