63 år gamle Lisberg går av som P4-sjef ved årsskiftet, etter å ha vært med på å starte P4 for 20 år siden. Lisberg har vært sjef for radiostasjonen de ti siste årene, og har også vært TV3-sjef. Lisberg går nå over i stillingen som styreleder i P4 og fortsetter som daglig leder i MTG Norge.

— Det er på tide å slippe til friske krefter, sier Lisberg.

De friske kreftene heter Trygve Rønningen. 45-åringen har vært journalist i VG, programleder og programsjef i TV 2 og programdirektør i P4, TV3 og Viasat 4. — Jeg gleder meg til å komme tilbake til P4. Radioen står nå midt i en digital revolusjon, og i norsk media er dette en av de virkelig store mulighetene og utfordringene de kommende årene. P4 skal utvikles på alle plattformer, med mer og enda bedre innhold i mange kanaler, sier Rønningen.

Rønningen forlater med dette stillingen som sjef for TV-produksjonsselskapet Mastiff. Rønningens lederstol i Mastiff skal fra nyttår fylles av to personer som skal dele på topplederjobben i selskapet. Kathrine Haldorsen (42) og Gustav Jansen (47) har de siste to årene vært henholdsvis utviklingssjef og programsjef i Mastiff. (©NTB)