GRIMSTAD: — Klokken 21.30 ble det funnet en campingvogn i Støleveien i Grimstad. Vogna settes i forbindelse med innbruddet som skjedde på caravansenteret i Kristiansand, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Politiet bekrefter at vogna er av samme merke og type som den som ble stjålet ved senteret.

Det var sent torsdag kveld at politiet fikk tips om at mistenkelige personer var i ferd med å fjerne en campingvogn fra butikkområdet. Da politiet kom ut til stedet, var en britisk statsborger i ferd med å taue bort ei campingvogn av merket Adria Alpina. Mannen mistet vogna slik at den havnet i en lyktestolpe ved gjennvinningsstasjonen noen hundre meter unna. Han ble pågrepet og satt i arrest ved Kristiansand politistasjon.

Da ansatte ved forretningen kom til stedet, viste det seg at nok en vogn var stjålet. Det er denne som ble funnet igjen sent fredag kveld.

Politiet tror britiske steinleggere står bak tyveriet.

Innehaver at Kristiansand Caravansenter, Arne Kjell Nyhagen, er strålende fornøyd med at vogna er funnet igjen.

— Vi er veldig glad for at vogna er funnet igjen, og håper at den er så lite skadet som mulig. Vi er blitt fortalt at vogndøra er brutt opp. Det er uansett godt at den ikke ble tatt ut av landet, sier Nyhagen til Fædrelandsvennen.

Campingvogna, som har en nypris på omkring 330.000 kroner, er nå tauet inn til Viking Grimstad.

— Vi kommer til å hente vogna på mandag, og vil undersøke den da. En kunde skulle ha overtatt vogna dagen etter at den ble stjålet. Det har skaffet oss en del ekstraarbeid ettersom vi måtte bestille en ny vogn til kunde, sier Nyhagen.