WINDERMERE: At golfenerens krasjet med et tre og en brannhydrant er det ingen tvil om. Men hvorfor han krasjet klokken 2.25 om natten og hva som skjedde like etter, er fortsatt usikkert.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ var det ikke bilulykken som skadet Woods i det hele tatt. Nettstedet mener å vite at skadene ble påført ham av kona Elin Nordgren.

Nettstedet, som veksler mellom å være først ute med nyheter og bli slaktet for rykter, skriver at Nordgren konfronterte Woods med utroskapsrykter og jaget ham ut i bilen med en golfkølle i hånden.

Det hele skal ha distrahert Woods så mye at han krasjet bilen. Nettstedet skriver også at Nordgren gikk til fysisk angrep på Woods før han satte seg i bilen.

— Reddet av Elin

En annen versjon av historien, sier at Nordgren derimot hadde golfkølla for å redde mannen sin. Ifølge nyhetsbyrået AP slo hun ut bakvinduene i bilen for å hjelpe golfstjernen ut etter at han krasjet.

— Hun var panisk og ganske opprørt. Mannen hennes lå på bakken. Han vekslet mellom å være bevisst og ubevisst mens mine folk var der. Han mumlet, men sa ingenting sammenhengende, sier politisjef Daniel Saylor i Windermere.

Nordgren skal ha fortalt politiet at hun var i hagen da hun hørte ulykken. Deretter plukket hun opp en golfkølle og «knuste bakruten med den».

Saylor forteller også at han ikke har hørt noe om at paret skal ha kranglet i forkant av ulykken. De to giftet seg for fem år siden og har to barn sammen.

Avkrefter utroskap

Ulykken skjedde to dager etter at National Enquirer offentliggjorde en historie som hevder at Woods har vært utro med en nattklubbvertinne fra New York.

Kvinnen, Rachel Uchitel, nekter for å ha hatt en affære med Woods.

— Dette er ikke en sak jeg har noe som helst å gjøre med, sier hun til AP.

Ulykken etterforskes som et trafikkuhell. Woods skal heller ikke ha vært påvirket av noe da han krasjet.

Golfeneren er en av få amerikanske kjendiser som virkelig har klart å skjerme privatlivet sitt. Annet enn under golfturneringer er det lite omverdenen ser av Woods.

Hjemmet hans ligger i det eksklusive Isleworth, et privat samfunn for de rike bak lukkede porter. Nabolaget har et eget sikkerhetsselskap og er som en festing med høye murvegger rundt.