Espen Jensen (11), Marcus Hegglund Røstad (11), Christoffer Røstad (14), Sondre Slemdahl (15), Aleksander Halvorsen (16), Tobias Halvorsen (16), Alexander Sterk-Hansen (20) og Espen Slemdahl markerte seg godt i dette rittet. U6 Cycle Tour er et av de største rittene i Skandinavia med over 700 ryttere fra ulike nasjoner. Mange av de skandinaviske proffene har tidligere gjort det skarpt i dette rittet.

Espen Jensen (M10-12) ut av startrampa på den avsluttende tempoetappen.

I 10-12 års klassen har Espen og Marcus fått kjenne på både harde etapper og svensk asfalt som debutanter i rittet. Begge har vist strålende innsats og fighter vilje. Christoffer Røstad har i 13-14 års klassen kjørt meget bra til tross for at han kanskje er sterkere med piggsko på Kristiansand stadion. Det bor mye trening og vilje i denne gutten!

KCK har i 15-16 årsklassen dannet et samarbeidslag med norske og danske ryttere. Navnet på laget er Team Trimtex/KPMG. Målet med dette laget er at våre ryttere skal få kjenne på følelsen av å samarbeide som et lag gjennom et langt etapperitt.

Tobias Halvorsen på 3. plass på den 2. etappen.

Laget endte på en andreplass i lagkonkurransen, kun tre fattige sekunder fra seieren. i tillegg har laget tatt en 3. plass ved Tobias Halvorsen, på den andre etappen og 2. Plass på den 3. Etappen ved Malthe Munch (Danmark) og en 2. Plass på den 5. Etappen ved Anders Lilliendal (Danmark). KCKs to andre ryttere, Sondre Slemdahl og Aleksander Halvorsen har bidratt i stor grad til at laget ble som nummer to i lagkonkurransen og ofret svette blod for å gjennomføre sine arbeidsoppgaver.

I M-elite fortsetter Alexander Sterk-Hansen sin sterke kjøring og leverte en knallsterk 13.plass på den 3. Etappen, I et felt på 160 ryttere, med noen av de sterkeste svenske lagene. Alexander satt meget bra plassert på den 5.etappen, men ble litt for ivrig i en sving på den siste runden og måtte nedpå på et kritisk tidspunkt, som gjorde at han ikke klarte å komme tilbake til feltet.

Espen Slemdahl har fått smake på nivået rett under eliten og har klart seg veldig bra. Til tross for utallige kramper biter han seg med og fullfører med stil. Espen ble til slutt nummer 15 sammenlagt av 35 ryttere.

KCK gleder seg over alle de flotte prestasjonene. Og ikke minst den gode stemningen og de fantastiske holdningene disse rytterne har. Dette er gode representanter for klubben i mange år fremmover!

Sportslig hilsen Ole Edvard Wåle, lagleder KCK.