**KRISTIANSAND: Sloss ved gatekjøkken

00.13:** Flere mindreårige personer barker sammen i et slagsmål utenfor et gatekjøkken i Dronningens gate Kristiansand sentrum. En person blir bortvist fra stedet. Ingen kom til skade.

**KRISTIANSAND: Tatt med stoff

00.21:** En 19 år gammel mann ble pågrepet etter å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotika. Han ble tatt med til arresten, og det opprettes en sak på forholdet.

**ARENDAL: Bortviste Odins Soldater

00.26:** Åtte personer som er tilknyttet Odins Soldater ble bortvist fra Arendal sentrum. De patruljerte gatene iført jakker med sitt klubbemblem.

Dette har skjedd flere ganger i Arendal.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk ved restaurant

01.02:** En 26 år gammel mann pågripes og settes i arrest etter at det har oppstått bråk utenfor en restaurant i Kristiansand sentrum. Han ble forsøkt bortvist, men nektet å fjerne seg. Da ble han tatt med av politiet, som også oppretter en sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Fikk flaske i hodet

01.05:** En 25 år gammel mann må kjøres til legevakten etter at han fått en flaske i hodet. Han skal ha fått mindre skader.

**GRIMSTAD: Kranglet med vakt

01.06:** En 23 år gammel beruset mann ble bortvist fra et utested etter at han skal ha kranglet med vaktene.

**KRISTIANSAND: Klammeri med vakter

01.26:** Politiet fikk melding om bråk ved et utested i sentrum av Kristiansand. På stedet blir de nødt til å bortvise en 24-åring som er nektet adgang etter å ha vært i klammeri med vaktene tidligere på kvelden.

**ARENDAL: Utsatt for vold

01.41:** En 48 år gammel mann skal ha blitt utsatt for vold. Han hevder selv overfor politiet at dette var uprovosert. Han ble ikke skadet, men vil anmelde det han mener er gjerningsmannen over helgen.

**KRISTIANSAND: Sloss i sentrum

02.02:** To unge menn på 18 år blir bortvist av politiet etter slåssing i Markens gate i Kristiansand.

**ARENDAL: Bil gikk rundt

02.07:** En bil har snurret rundt og ble liggende opp-ned og forlatt ved Sam Eyde videregående skole i Arendal. Politiet har fått bilen tauet inn og vil undersøke saken videre.

**GRIMSTAD: Vold mot 18-åring

02.21:** En 18 år gammel mann er utsatt for det han beskriver som uprovosert vold. Volden skal ha kommet fra to ukjente menn i Grimstad sentrum. 18-åringen ble kjørt til legevakten for en sjekk.

**ARENDAL: Fikk vannplaning

07.20:** En bil kjørte i autovernet som følge av vannplaning på Nedenes i Arendal. Det skal ha oppstått en del materielle skader, men ingen personskade. Politiet karakteriserer det som rent uhell.

**MANDAL: Innbrudd på utested

07.30:** Melding om innbrudd på et serveringssted. Politiet foretar undersøkelser av åstedet.

**GJERSTAD: Innbrudd i bil

09.45:** Melding om innbrudd i en bil ved Gjerstad stasjon. Fornærmede anmelder forholdet.

**SØGNE: Kjørte moped uten gyldig førerkort

10.50:** Gutt, 16 år anmeldt for kjøring med moped uten gyldig førerkort. Mopeden og avskiltet.

**LILLESAND: Tyveri av flere båtmotorer

11.35:** Melding om tyveri av flere båtmotorer og undervannshus i Høvåg. Polititet er på stedet for å foreta undersøkelser. Ber folk sjekke båter. Les hele saken her

**LINDESNES: Tyveri av båtmotorer

13.15:** Ny melding om undervannshus som er stjålet fra Ramslandsvågen. Trolig 5 båter her. Politiet til stedet for undersøkelser.

**VENNESLA: To barn til sykehus etter kollisjon med elg

13.31:** Melding om trafikkulykke. Elg påkjørt ved RV 9 Eikelandsvannet. Les hele saken her

**FARSUND: Tyveri av båtmotorer

14.27:** Ny melding om stjålne undervannshus på påhengsmotorer, nå fra Lista. Denne gang er det foreløpig meldt om 2 motorer.

**LILLESAND: Syklist på motorveien i 100-sonen

17.10:** Flere meldinger om syklist som befinner seg på E 18 i 100 km/t sonen retning vest. Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Dame på naskeren

19.14:** Dame anmeldes for naskeri fra butikk i sentrum, samt bæring av kniv på offentlig sted.

**AGDER: Flere meldinger om høylytt festing

23.17:** Politiet har fått flere meldinger om festing og høylytt musikk. Politiet har oppsøkt flere private adresser, men rekker ikke innom alle.

**ARENDAL: Kjørte beruset

23.18:** En mann blir anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand og for å ha utøvd vold mot politiet. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.